Chocopasta

chocopasta

Ingrediënten (voor 500 g chocopasta):

  • 125 ml soya-roomvervanger
  • 125 g chocolade (melk / pure / suikervrije naar wens)
  • 125 g gezonde minarine
  • 1 zakje vanillesuiker (of Canderel vanilla)
  • 1 zakje agar-agar
  • 50 g hazelnoten of hazelnootmeel
  • 75 ml agavesiroop (of Sukrin syrup suikervrije siroop)

Bereidingswijze:

Doe de soya-roomvervanger, de minarine, de vanillesuiker, de agar-agar en de siroop in een pot en breng aan de kook.
Breek de chocolade in blokjes en voeg ook deze toe.
Laat het geheel goed doorkoken.
Mix de hazelnoten zeer fijn in een blender of gebruik hazelnootmeel.
Doe dit onder het chocolademengsel en roer goed door.
Verdeel de choco in glazen potjes en laat opstijven in de koelkast.

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren