Granola chocolade

granola-chocolade

Ingrediënten (voor 1 bakplaat of 1 kg granola):

  • 600 g havermout
  • 60 g kokosrasp
  • 75 g amandelnoten
  • 75 g hazelnoten
  • 3 el arachideolie
  • 30 g bruine suiker zoetstof (Sukrin Gold)
  • 3 el Sukrin syrup
  • 150 g pure chocolade obv Stevia
  • 4 eiwitten

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 150°C.
Meng de havermout met kokosrasp en de bruine suiker zoetstof goed onder mekaar.
Doe de amandelnoten, de hazelnoten en de chocolade in stukjes in een blender en mix alles te samen grof.
Meng de grof gemixte noten-chocolade mengeling onder de rest en verdeel het geheel over een bakplaat.
Giet er de arachideolie en de Sukrin Syrup over.
Scheidt de eierenen klop de eiwitten tot schuim.
Spatel dit onder de mengeling op de bakplaat en en bak het geheel gedurende 30 minuten op 150°C.
Haal uit de oven, laat afkoelen en bewaar in een afgesloten pot.
Zo kan je ’s morgens lekker smullen van deze overheerlijke en verantwoorde home-made granola.

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren