Eénpansgerecht pasta kalkoen

eenpansgerecht pasta kalkoen

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g (droog gewogen) tricolore pasta
  • 1 groentenbouillonblokje
  • 500 g kalkoenblokjes
  • kippekruiden
  • margarine rijk aan gezonde vetten
  • 2 dikke gele en 2 dikke oranje bospenen
  • 1 broccoli
  • 1/4de romanesco
  • een klein bakje groene asperges
  • 250 g kastanjechampignons
  • 200 g sugar snaps
  • gember, salie, peper en zout

Bereidingswijze:

Kook de pasta gaar in de groentenbouillon en giet af.
Kruid de kalkoenblokjes met kippekruiden en bak deze gaar in de margarine in een diepe pan.
Schil de wortelen en snij ze in schijfjes.
Was de broccoli en de romanesco, snij in roosjes en kook deze eveneens gaar.
Was de groene asperges en snij in groffe stukken.
Was de kastanjechampignons en snij in schijfjes.
Was de sugar snaps, snij in groffe stukken en kook deze eveneens gaar.
Voeg alle groentenstukjes bij de kalkoenblokjes in de pan samen met wat geraspte gember en stoof deze gaar.
Meng hieronder de gekookte pasta en kruid met salie, peper en zout.
Smakelijk!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren