Pasta pesto met zongedroogde tomaten en pijpajuin

pasta-pesto-tomaat

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g speltpenne
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 500 g kippereepjes
  • een bakje zondgedroogde tomaten
  • enkele pijpajuinen
  • 250 g kerstomaten
  • 250 g champignons
  • pijnboompitten
  • basilicumblaadje
  • kippekruiden
  • 2 el margarine met gezonde vetzuursamenstelling

Bereidingswijze:

Kook de speltpasta beetgaar, giet af en meng er de groene pesto onder.
Was de kerstomaatjes en meng onder de pasta.
Meng eveneens de zongedroogde tomaten onder de pasta.
Kruid de kippereepjes met kippekruiden en bak ze gaar in een minimale hoeveelheid margarine.
Kuis de champignons, snij in schijfjes en bak ze gaar samen met de kippereepjes.
Meng de champignons onder de pasta.
Dien het pastamengsel op samen met de kippereepjes, strooi er enkele pijnboompitten over en werk af met een basilicumblaadjes en de fijngesneden pijpajuin.
En smullen maar!!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren