Macaroni met vegetarische schnitzel

macaroni-vegeschnitzel-groenten

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g spelt macaroni
  • 4 vegetarische schnitzels
  • 1/4de bloemkool
  • 1 broccoli
  • 200 g sperziebonen
  • enkele stelen groene selder
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • enkele takjes peterselie
  • 1 brikje van 250 ml soja room 6% vet
  • 4 el koolzaadolie
  • 1 koffielepel vetarm bouillonpoeder
  • peper en zout

Bereidingswijze:

Kook de spelt macaroni zoals aangegeven op de verpakking en giet af.
Voeg een koffielepel vetarm bouillonpoeder toe en een brikje sojaroom 6% en meng alles goed onder mekaar.
Hou het geheel warm op een zeer zacht vuurtje.
Doe 2 eetlepels koolzaadolie in een pan en bak de schnitzels gaar.
Was de groenten, snij ze in stukken en kook ze beetgaar in een ruime hoeveelheid water.
Giet de groenten af en stoof ze kort op in de overige 2 el koolzaadolie.
Kruid met peper en zout en dien op samen met de macaroni en de schnitzel.
Werk het gerechtje af met wat fijngesnipperde peterselie.
Smakelijk eten!

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren