Penne met feta en olijven

penne-feta-olijven

Ingrediënten (voor 4 personen):

  • 250 g volkoren penne
  • een handje verse peterselie
  • 1 kleine komkommer
  • 4 kleine tomaten
  • 400 g ontvette hesp
  • 100 g olijven
  • 100 g fètakaasblokjes

Bereidingswijze:

Was de peterselie en snipper deze heel fijn.
Kook de volkoren penne beetgaar in 8 minuten.
Giet de pasta af, laat afkoelen en meng hieronder de fijngesnipperde peterselie.
Was de komkommer en snij deze in kleine stukjes.
Was eveneens de tomaten en snij in stukken.
Snij de hesp in kleine blokjes en de olijven in kleine stukjes.
Meng de stukjes komkommer, tomaten, hesp, olijven en de fètakaasblokjes onder de pasta en dien op.
Smakelijk!

2022-09-02

Download dit recept
klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren