Tongrolletjes in een garnaalsaus

tongrolletjes-garnaalsaus

Ingrediënten (voor 4 porties):

  • 12 tongrolletjes met zalm gevuld
  • een klein bakje grijze garnalen van 125 g
  • 250 g tomatenpassata
  • 1 busje van 250 ml soya roomvervanger
  • 1 vetarm bouillonblokje
  • Maïzena Expresse voor witte sauzen
  • peterselie puree
  • rauwkost naar keuze: sla, tomaten, komkommer, radsijsjes, paprika, ...

Bereidingswijze:

Stoom de tongrolletjes gaar in een stoomoven of in een microgolf.
Meng de tomatenpassata met de roomvervanger en los hierin het vetarm bouillonblokje op; breng aan de kook en bindt met Maizena.
Haal vanhet vuur en meng hieronder de grijze garnalen.
Giet dit sausje over de tongrolletjes en dien op met peterselie puree en rauwkost naar keuze.
Laat het smaken!

klok

Bekijk hier mijn consultatie-uren